Neste Laiv

Den Aule Alke IV


Velkommen tilbake til

Den Aule Alke

Det lå ved siden av deg da du våknet; Brevet.

Om du sov under åpen himmel, i sengen på et vertshus eller trygt hjemme på ditt eget rom bak låste dører, var det første du så et forseglet brev ved siden av et tent lys. Lyset hadde nesten brent ned og da du brøt det anonyme seglet og åpnet brevet var det som om det svake lyset skinte i bokstavene.


Ordene trakk blikket ditt til seg, hvisket til deg gjennom de sirlige, skinnende bokstavene og tok deg med inn i en transe der alt du fokuserte på var brevet.


Hva er dette stedet egentlig? Du har kanskje drømt om Den Aule Alke før? Du tror til og med at du har vært der en gang, men minnene dine blir tåkete når du tenker på stedet. Du må finne veien dit. Finne ut hva som skjer, og hvorfor dette stedet hele tiden dukker opp når høsten nærmer seg. 


Da du løftet opp brevet så du at det var brent et mystisk symbol under brevet.


Brevet

«Kjære venn. Den første høstdagen nærmer seg. Det er på tide å følge høstens og vindens kall. Døren har åpnet seg for deg, og du er ventet ved solnedgang når sommeren tar sitt farvel for denne gang.


Du vil finne veien. Bare følg historiene og ryktene som leder deg mot Den Aule Alke. Følg bare vinden. På strekningen mellom to store byer, ta den første stikkveien og inn til høyre ved den store eika. Følg stien innover i skogen. Fortvil ikke om veien er lang.


Du vil vite det når du har funnet ditt mål.

Du er herved invitert til Den Aule Alke. Du er ventet ved den første høstkvelden.»  

Faktaboks Alken IV


Dato: 12 oktober 2019

Antall spillere: 35 + / -

Arrangører: Marius og Ronny

E-post: post@sortridderne.com

Sted: Skifjell, Skien

Facebook: Besøk siden vår

Påmelding: Kun for inviterte

Påmeldingsfrist: 15. september

Pris: 200,- (inkluderer mat)

Konto: Se Praktisk Informasjon

Betalingsfrist: 22. september

Nyheter Alken IV


Dato: 14.08.2019


"Invitasjoner er sendt ut!"


- Arrangørene