Utposten4

Utposten 4

Nok En Gang Tilbake Til Den Ytterste utpost

*ARKIVERT*

Velkommen tilbake til Utposten

Igjen har historiens gang ledet mennesker fra fjernt og nært tilbake til Utposten i Tåkedalen. På grunnmuren av Sortriddernes gamle bastion er det nå reist et lite vertshus, drevet og bygget med egne hender av gamle Jomar Nordigarden fra Vargh. Dette vertshuset, Tåkedalen Mjødstue, har blitt inngangsportalen til Nordgard, det nye landet som vokser raskt frem under Baron Melvin selvstyre.


Urgamle krefter og historier har denne helgen ført sammen en rekke omreisende og lokale på Jomars lille krypinn; Sortriddere har kommet for å diskutere lovligheten til Baron Melvins opprettelse av et nytt land så nært utenfor Rikets murer, omreisende overnatter på vei mot Norgaard, nybyggere er på søken etter et sted å slå seg ned utenfor Storlandenes styre, og det er også de som har funnet veien så langt nord på leting etter et varmt vertshus med god stuing og gyllent mjød til å dele med gode venner. Det går også rykter om at en ond ånd herjer i landet, at det er demontilbedere i dalen og at det visstnok er noen troll som herjer gårdene til nybyggerne i Tåkedalen. Men dette (sett bort ifra sistnevnte om troll, som alle tar som sannhet) avfeies som røverhistorier og tullball blant stamgjestene på "Stua". 


Dette blir en Utpostenlaiv i klassisk til, med tilskudd av vertshusstemningen mange kjenner fra Den Aule Alke laivene. Til forandring fra de forrige Utpostenlaivene er denne laiven mer åpen for et variert utvalg av roller. Ikke bare Sortriddere, men også lokale og omreisende som måtte være uheldige nok til å ha kommet til vertshuset denne helgen. Vi satser på en kort og intens laiv med både spenning, intriger, dramatikk, vertshusstemning og fantasifulle plott.


Rollene blir korte, med fokus på plottene som utspilles på laiven, og de fleste roller vil være forhåndsskrevet uten videre muligheter for store tilpasninger. Om alle forhåndsskrevne roller er dekket, åpnes det til dels for spillernes ønsker. Om man ønsker å komme som sin tidligere Sortridder- eller Varghrolle, er det åpent for dette så lenge det passer inn i settingen. 


Laiven utspiller seg kronologisk fra Vargh- og Sortridderserien, og vil utspille seg i 372 omtrent 2 år etter Vargh VI


Arrangementet er avholdt

Laiven ble avholdt etter planen 10-12 juni. Vi hadde ca 30 betalende spillere, samt tre arrangører, en trubadurgruppe, kokk og to ekstra hjelpere. 

Faktaboks Utposten 4


Dato: 10-12 juni 2016

Antall spillere: 40 + / -

Arrangører: Marius, Lars og Camilla

E-post: utposten4@sortridderne.com

Sted: Skifjell, Skien

Facebook:

Påmelding åpner: STENGT

Påmeldingsfrist: STENGT

Pris: 250 (inkluderer mat)

Konto: 1208-58-97215

Betalingsfrist: 01.06.2016

Nyheter Utposten 4


Dato: 24.06.2016


"Laiven er ble avholdt med suksess. Det var en flott helg, og arrangørene er meget stolt over å ha samlet så mange flotte spillere til en helg full av spenning og moro "


- Arrangørene