Den Aule Alke III

Den Aule Alke III


Velkommen tilbake til

Den Aule Alke

Høstvindens kall

Høstkvelden nærmer seg igjen, den kvelden der sommer går over til høst og da alle med sunt folkevett holder seg innendørs med vinduene godt lukket og dyna trukket godt over seg.


Vinden raser allerede utenfor soverommet ditt. Det er som om du kjenner igjen dens stemme fra den underlige høstkvelden for snart et år siden. Du sover lett, plaget av den samme drømmen som har hjemsøkt dine netter i lang tid; Drømmen om et litevertshus dypt inne i skogen, der vinden uler og stormen herjer utenfor. Du vet at noe er galt uten at du kan bestemme deg for hva, og du forsøker å slippe unna. Du løper ut i natten langs gjengrodde stier mens stormen truer over trærne og lyden av knirkende hengsler på et falmet dørskilt, svinner hen bak deg.


Men du kommer alltid tilbake til den lille lysningen og det vesle vertshuset hilser deg velkomment med forlokkende varme lys, lyden av musikk og lukten av varm stuing.


Disse drømmene har blitt mer intense de siste kveldene, og du våkner stadig dekket i svette som fra et mareritt. Nå, i våken tilstand, hører du fortsatt vinden utenfor vinduet slik den var i drømmen. Den kaller på deg gjennom det åpne vinduet i andre enden av rommet.

«Kom Tilbake»


Og du kan ikke stå imot. Du må tilbake, tilbake til Den Aule Alke.

Nyheter Alken III


Dato: 10.10.2017


"Ararangmentet ble avholdt etter planen. Det ble faktisk flere spillere enn ønsket, og det gleder oss stort!"

- Arrangørene